Ismertetők



A Lány a Másik Oldalról
Eredeti cím: とつくにの少女
Angol cím: The Girl from the Other Side: Siúil, A Rún
Hossz: 11 kötet
Besorolás: manga
Műfaj, téma: dráma, fantasy, misztikus, shounen, természetfeletti, átok, párhuzamos világ, antropomorfizmus
Ismertető: Egy Shiva nevű kislány magányosan él egy elhagyatott erdei faluban. Egyetlen társa egy furcsa szerzet, akit Mesternek hív. Nem érhetnek egymáshoz, különben a kislány is elátkozott lesz. Shivának tilos egyedül elhagynia a biztonságot jelentő házat, ő mégis ki szeretne menni, és felfedezni a világot.



Az ördög meg akar ölelni
Eredeti cím: 魔尊要抱抱
Angol cím: Devil Wants To Hug
Hossz: ? fejezet (még fut)
Besorolás: manhua
Műfaj, téma: shounen-ai, fantasy, romantikus, történelmi, bishounen, démon/ördög, ember-nem ember kapcsolat, homoszexualitás, reinkarnáció, wuxia
Ismertető: Arrogáns, hűséges ördög x nagyszerű, hatalmas, nyugodt és hideg kardforgató. Előző életükben elszakadt szerelmespár, végre találkoznak, a kardforgató azonban elvesztette korábbi életének emlékeit. Az uralkodó ördög ragaszkodó, hűséges kutyává vált. Nem tetszik ördögi megjelenésem? Akkor aranyos kisállat leszek, és elkísérlek!



Az utolsó zombi
Eredeti cím: 마지막 좀비
Angol cím: The Last Zombie
Hossz: 26 fejezet
Besorolás: manhwa
Műfaj, téma: shounen-ai, romantikus, ember-nem ember kapcsolat, homoszexualitás, zombi, dráma, slice of life
Ismertető: Dajeong Dr. Lee Sehyeonnal élt együtt, amióta csak emlékszik. Azonban emlékei zavarosak, nem nyúlnak vissza nagyon messzire. Annyit biztosan tud, hogy az orvosnak minden nap injekciót kell adnia neki, csak nyers húst ehet, és tilos a szabadba mennie. Valójában ő az utolsó túlélő zombi egy olyan járványból, amelyet az emberiségnek egy évtizeddel ezelőtt sikerült megfékeznie, és egy olyan kísérlet eredménye volt, amelyet Dr. Lee-nek sikerült megmentenie, mielőtt megsemmisíthették volna. Az orvos tudja, hogy nem tudja örökké elrejteni Dajeongot, ahogyan azt is, hogy Dajeong kérdéseire, hogy miért "beteg", egyszer választ kell adnia. Lassan elkezdi bemutatni Dajeongot a külvilág felé, de a dolgok bonyolultabbá válnak, amikor élőhalott páciense kezd beleszeretni.



Mennyei tisztviselő áldása
Eredeti cím: 天官赐福
Angol cím: Heaven Official's Blessing
Hossz: ? fejezet (még fut)
Besorolás: manhua
Műfaj, téma: shounen-ai, romantikus, történelmi, bishounen, wuxia
Ismertető: Nyolcszáz évvel ezelőtt Xie Lian volt Xianle királyságának koronahercege, az istenek és az emberek dédelgetett kedvence. Nem is volt meglepő, hogy nagyon fiatalon az istenek közé emelkedett. Most, nyolcszáz évvel később Xie Lian harmadszor emelkedik fel az istenek közé, de ezúttal mint "három világ nevetségének tárgya". Első isteni küldetése során találkozik egy rejtélyes szellemmel, aki a szellemek uralkodója, és még a Mennyekben is rettegnek tőle. Xie Liannek azonban sejtelme sincs róla, hogy a szellemkirály már sok-sok ideje figyeli őt.



Te vagy a Mindenem
Eredeti cím: 妻为上
Angol cím: You own my all
Hossz: ? fejezet (még fut)
Besorolás: manhua
Műfaj, téma: shounen-ai, történelmi, románc, yaoi
Ismertető: Jing Shao a harmadik herceg, győzelmet aratott a háborúban. Számtalan szépség vette körül. Azonban tévesen megvádolták és mindent elveszített. Az egyetlen ember, aki követte, az a nem kedvelt férfi ágyas, akit elhanyagolt... Új esélyt kapva, Jing Shao eldönti, újrakezdi és üldözni fogja férfi feleségét. Úgy tűnik, a dolgok nem úgy mennek ahogy tervezte. Feleségét üldözni nehezebb, mint gondolta!